خرید اشتراک از پایگاه اینترنتی دی ال سل

  • 04533459102
  • 09334592731
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

آموزش ها و مقالات

5کلید طلایی ازدواج موفق

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

ezdevajr.jpg

 

مشکلاتی که شما و همسرتان امروز با آن مواجه هستید به دلیل این است که خیلی مهارت های لازم در زندگی را به دست نیاورده اید، اینکه چگونه انتقاد کنید، چگونه مخالفت کنید، چگونه با مخالفت دیگران کنار بیایید، و یا اینکه چگونه جراتمند باشید؟
جرات مندی به معنای حفظ حقوق خود بدون اینکه به حقوق دیگران بی احترامی کرده ویا حقوق دیگران را خدشه دار سازیم. می دانیم هر فردی حق اشتباه کردن را دارد پس یک رفتار جرات مندانه می تواند قبول و پذیرش این اشتباه باشد. برای ارتباط موثر برقرار کردن مجموعه مهارتهایی لازم است.

اولین گام مهارت گوش دادن است. این گوش دادن با شنیدن فرق می کند زیرا شنیدن فرایندی است روان شناختی که همراه با همدلی و انعکاس احساسات است ولی شنیدن پدیده ای ادراکی است.

مردان یک سوم زنان صحبت می کنند و در صحبت هایشان بدون عواطف و احساسات هستند ولی زنان در صحبت هایشان می توانند به راحتی انعکاس عواطف را دریافت کنند. وقتی مردی مخاطب باشد فقط گوش می کند و نمی تواند همزمان با گوش دادن کار دیگری انجام دهد ولی زنان اینگونه نیستند.

در مورد این مهارت باید در مورد بافت و چگونگی شرایط آگاهی داشته باشیم زیر هر کلمه معنا و مفهومی دارد که در بافت و مضمون خاصی موثر است.ئدر مورد شخص گوینده علاوه بر اصل موضوع مواردی است که می تواند در دریافت مضمون به مخاطب کمک کند نظیر: تن صدا، وضع لباس، و شرایط و …
خوب حرف زدن نیازمند این است که شما به محتوای کلامتان، لحن بیان آن، زمان بیان صحبت ها و حتی بار معنایی کلمه هایی که انتخاب می کنید دقت داشته باشید

مهارت دوم خوب حرف زدن است. اینکه با توجه به بافت بدانیم صحبتی که می کنیم چه تاثیری خواهد گذاشت و به بافت ذهنی و ساحت ذهنی شخص مخاطب پی برد. چرا که زبان هرکس ساحت ذهنی اوست. نظیر نامه ای که امام خمینی ( ره) به گورباچف نوشت و در نتیجه آن کمتر از 24 ساعت نیروهایش را از افغانستان خارج کرد. خوب حرف زدن نیازمند این است که شما به محتوای کلامتان، لحن بیان آن، زمان بیان صحبت ها و حتی بار معنایی کلمه هایی که انتخاب می کنید دقت داشته باشید.

ezdevajr11.jpg

محتوای کلام، یعنی آن چیزی که می خواهید به همسرتان بگویید. شاید همسرتان واقعا از شنیدن برخی حرف ها عصبانی می شود. بنابراین این حرف ها را باید گزیده، مرحله به مرحله و در آرامش به او بگویید.

لحن کلامتان، این که دستوری باشد، دوستانه باشد، کمک خواهانه یا قاطعانه باشد، هر کدام پذیرش متفاوتی از طرف همسرتان خواهد داشت. شما همچنین برای رساندن منظورتان می توانید از کلمات مختلفی استفاده کنید. مثال عینی این جمله، بشین و بفرما است. هر کدام از این کلمات بار معنایی خودشان را دارند. پس بهترین و مثبت ترین و تاثیرگذارترین کلمه را انتخاب کنید.

مهارت سوم همگامی است. یعنی هنگام گوش دادن به فرد مقابل با همگامی خود. بطور مثال با گفتن کلماتی مثل خوب، آهان، بقیه اش رو بگو... و یا تکان دادن سر و تغییر در نگاه. با او ارتباط برقرار کرده و تشویق به صحبت کنید. طوری که او بفهمد شما مشتاق شنیدن حرف هایش هستید.

مهارت چهارم تقدم در ارائه نظرات است. اینکه به دیگران اجازه بدهیم که قبل از ما نظراتشان را مطرح کنند. در این صورت هم تسلط بیشتری برای پاسخگویی خواهید داشت و هم درک بهتری از نظر او به دست می آورید و دیگر مجبور نیستید هر کدام برای گفتن حرفتان، فریاد بزنید و در کلام همدیگر بپرید.

 
مهارت پنجم پرهیز از مطلق گویی است. چرا که ارتباط موثر را خدشه دار می سازد. از کلماتی نظیر: همیشه، هرگز، هیچ وقت استفاده نکنید و همیشه جایی برای نسبیت باقی بگذارید. اگر همسر شما دیر سر قرارتان رسیده است، به او نگویید تو همیشه دیر می کنی، تو همیشه کارت را به من ترجیح می دهی و... قطعا اگر منصف باشید می بینید که این اتفاقات آنقدرها هم همیشگی نیستند و مواقع زیادی هم بوده که همسرتان مطابق میل شما عمل کرده است.

5 1 1 1 1 1 امتیاز 5.00 (3 امتیاز)

نوشتن دیدگاه

با عنایت به اینکه نظرات و پیشنهادات شما کاربران گرامی در بهبود خدمات رسانی پایگاه اینترنتی دی ال سل نقش کاملا موثری ایفا می کنند لذا صمیمانه از شما خواهشمندیم با عنایت به حدیث «مومن آیینه مومن است» ، شما نیز آیینه ما باشید و با یادآوری نقاط ضعف و قوت پایگاه اینترنتی دی ال سل، ما را از این امر محروم نفرمایید.

چند نکته مهم:
• نظرات شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت منتشر خواهد شد.
• نظرات تکراری و تبلیغاتی، تائید نمی شوند و امتیازی هم به آنها تعلق نخواهد گرفت.
• در صورتی که نظر شما نیاز به پاسخ دارد، پاسخ خود را در ذیل همان موضوع دنبال فرمایید.

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

آدرس تلگرام ما - پایگاه اینترنتی دی ال سل

وبسایت dlsell.ir
پشتیبانی support@dlsell.ir
تماس با ما contact@dlsell.ir
راهنمایی help@dlsell.ir
فروشگاه market.dlsell.ir
اینستاگرام dlsell.ir
پشتیبانی تلگرام dlsell@
کانال تلگرام dlsellmarket@
بهترین وضوح تصویر برای مشاهده سایت 1600x900 پیکسل می باشد.
بهترین مرورگرها برای نمایش سایت به ترتیب از راست:
پایگاه اینترنتی دی ال سل   پایگاه اینترنتی دی ال سل   پایگاه اینترنتی دی ال سل   پایگاه اینترنتی دی ال سل   پایگاه اینترنتی دی ال سل

سرورهای ایرانی

تمامی حقوق این سایت متعلق به " پایگاه اینترنتی دی ال سل " می باشد.
طـبق ماده 12 قانون جرائم رایانه ای هرگونه کپی برداری، پیگرد قانونی دارد.

logo-samandehi

کانال آموزشی و خرید در تلگرام

خرید امن

Powerd by: Dlsell.ir - Copyright © 2020